esf_zaak_mg_9623

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een betrouwbare werkgever om je daar helemaal uit te leven in de installatietechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wegens succesvolle groei van onze organisatie zoeken wij een

Verkoper/Adviseur

Je bent als (aankomend) verkoper de vraagbaak en (op termijn) de expert op het gebied van onze producten gericht op verwarming en warmwater. Je bent commercieel ingesteld, helpt en informeert onze klanten bij het maken van hun keuze. Je bent oprecht in de klant geĆÆnteresseerd en ziet elk contact als een kans om de relatie met de klant te versterken. In samenwerking met de binnendienst worden offertes en orders afgesloten.

Je werkt actief mee aan de uitvoering van de verkoopplannen van Energie Service Friesland en onderneemt diverst commerciƫle activiteiten. Je bent ambitieus en wilt meegroeien met de organisatie.

Functie-eisen

Je hebt (product) kennis van ons assortiment en een sterke affiniteit met techniek. Verder heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) technisch commercieel. bijv. installatietechniek of detailhandel. Je bent commercieel ingesteld en prettig om mee samen te werken. Ook ambitieuze schoolverlaters worden verzocht te reageren. Je wordt bij Energie Service Friesland optimaal ondersteund door onze opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Je schriftelijke motivatie en je CV ontvangen wij graag per email: personeelszaken@energieservice.nl

Voor meer informatie neem je contact op met Dennis Frederiks, Directeur, op telefoonnummer 0513-611350 of Jolanda de Jong, P&O, op telefoonnummer 0513-611342.

Bedrijfsprofiel

Energie Service Friesland is al meer dan 40 jaar de grootste onafhankelijke serviceorganisatie in Friesland op het gebied van verwarming, warm water, koeling en duurzame technieken. Ruim 30.000 huishoudens kunnen op ons rekenen. De nieuwste ontwikkelingen volgen we op de voet, waardoor wij onze klanten de hoogste service en het beste advies kunnen bieden. Service, duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Kijk voor meer informatie op www.energieservice.nl

Wat bieden wij?

Wij bieden je een informele en inspirerende werkomgeving met aandacht voor jouw vakinhoudelijke en persoonnlijke ontwikkeling: veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je ontvangt een goed salaris met passende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen. Eigen inbreng en ontwikkeling vinden wij belangrijk.

Zoek je (ander) werk en herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, neem dan contact met ons op.

Energie Service Friesland
T.a.v. Jolanda de Jong
E-mailadres: personeelszaken@energieservice.nl
Telefoon: 0513-611342
Postadres: De Werf 1, 8447 GD Heerenveen

Start typing and press Enter to search