Referenties

Referentie reiniging mechanisch ventilatiesysteem
De laatste tijd had ik het idee dat mijn mechanische ventilatiebox niet meer zo goed werkte als voorheen. In de douche bleef het lang vochtig, terwijl dat voorheen nooit zo was.
Via via hoorde ik dat Energie Service Friesland ook ventilatiekanalen schoonmaakt. Ik woon al meer dan 7 jaar in deze woning en tot nu was er nog nooit naar gekeken, terwijl het advies is dit 1x in de 5 jaar te doen.

De monteurs van Energie Service Friesland hebben eerst met een borstel alle kanalen gereinigd. Daarna hebben ze de ventilatiebox schoongemaakt. Deze bleek vol met stof te zitten, ondanks ik deze zelf ook geregeld schoon maak. Maar dan blijkt, dat je zelf toch niet overal goed bij kunt komen en dat het meeste stof gewoon blijft zitten.

De afstandsbediening van mijn ventilatiebox werkte ook niet meer goed. Hier hebben de monteurs van ESF ook naar gekeken en toen bleek dat de afstandsbediening defect was. Energie Service Friesland kan niet alleen de ventilatiebox schoonmaken, ze kunnen deze ook repareren.

Naast een schoon gevoel heb ik ook geen problemen meer met een vochtige douche. Ik laat zeker over 5 jaar mijn ventilatiebox en kanalen weer schoonmaken door Energie Service Friesland.

Start typing and press Enter to search