Tjaarda Monsma

“Geen woning of installatie is hetzelfd en dat maakt mijn werk als installateur bij Energie Service Friesland zo afwisselend.”

Installatiemonteur bij Energie Service Friesland
Installatiemonteur Tjaarda Monsma

Tjaarda is sinds 1 januari 2001 in dienst bij Energie Service Friesland. Eerst als service- en onderhoudsmonteur en sinds 2014 als installateur. Toen Energie Service Friesland in 2014 besloot om zelf CV-ketels te gaan plaatsen, werd er, vanwege zijn kennis, nauwkeurigheid en correcte werken, meteen aan Tjaarda gedacht. Daarnaast is Tjaarda een betrokken medewerker. Zo is hij onder andere voorzitter van de PVT en neemt hij deel aan diverse werkgroepen. Zo zegt Tjaarda zelf: “Het leuke aan mijn werkzaamheden is de combinatie van het contact met de klant, de technische werkzaamheden die bij geen klant hetzelfde zijn en de werkzaamheden voor de PVT. Dit alles maakt mijn werk zo afwisselend.”

In zijn vrije tijd zit Tjaarda ook niet stil. Zo is hij geregeld onder water te vinden als duiker of maakt hij een mooie tocht op zijn motor. Daarnaast volgt hij Formule 1 op de voet. Zijn woning heeft zelfs ooit de naam ‘Villa Monza’ gekregen, afkomstig van zijn achternaam en het circuit in Monza.

Start typing and press Enter to search