Waterontharder

Zacht water is niet alleen fijn voor uw handen, maar ook voor uw apparatuur!

De hardheid van het Nederlandse leidingwater verschilt per regio. Dat betekent dat er in de ene regio meer ‘kalk’ in het leidingwater zit dan in de andere regio. Het Nederlandse kraanwater heeft een redelijk hoog percentage aan kalk. Leidingwater dat veel kalk bevat is schadelijk voor uw apparatuur én brengt hogere energiekosten met zich mee.

Kies voor zacht water met een waterontharder van Energie Service Friesland
Huur een waterontharder bij Energie Service Friesland

Hard water = hogere energiekosten             
De hardheid van het water dat bij u thuis uit de kraan komt, heeft een belangrijke invloed op uw energieverbruik. Leidingwater bevat namelijk calcium en magnesium en zorgt voor de beter bekende ‘kalkaanslag’. Hoe harder het water, hoe meer kalkaanslag het water veroorzaakt op leidingen, kranen en apparatuur. Kalkaanslag vermindert de levensduur en prestaties van bijvoorbeeld CV-ketels en wasmachines aanzienlijk; veel van de energie gaat verloren door de aanslag. Bovendien kan hard water een droge huid en huidirritaties veroorzaken.

Waterontharder
Een waterontharder biedt uitkomst. Een waterontharder is een apparaat dat direct achter de watermeter wordt aangesloten en dat ervoor zorgt dat het leidingwater langs speciale cilinders wordt geleid. Deze cilinders vangen de calcium- en magnesiumionen op, waardoor het kalk uit het water wordt gefilterd.

Waterontharder van Energie Service Friesland
U kunt niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf van een waterontharder, maar kunt deze ook bij ons huren. Energie Service Friesland is een van de weinige bedrijven die een waterontharder in een huurconstructie aanbiedt. In het huurbedrag is het onderhoud en de installatie door onze vakkundige specialisten meegenomen. Besluit u om een waterontharder aan te schaffen? Dan kunt u bij Energie Service Friesland ook een serviceabonnement voor het apparaat afsluiten.

Waarom een waterontharder?

– Geen kalkaanslag meer op uw sanitair en kranen.
– Bestaande kalkaanslag verdwijnt.
– Besparing op de energierekening.
– U heeft 50 – 75% minder zeep- en schoonmaakmiddelen nodig.
– Uw linnen is uitermate zacht, gaat langer mee en behoudt zijn natuurlijke kleur.

Advies waterontharder
Bent u op zoek naar een waterontharder? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een ‘advies op maat’!

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag teruggebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring


Start typing and press Enter to search