WINTER ACTIE: Gratis CV-ketelcheck bij een onderhoudsabonnement

Goed voorbereid de winter in!

Laat uw CV-ketel deze winter checken door een deskundige adviseur van Energie Service Friesland. Wij komen graag bij u langs om de conditie van uw CV-ketel grondig te inspecteren.

WINTER ACTIE:

CV-ketel onderhoud is erg belangrijk omdat dit problemen kan voorkomen. Heeft u nog geen serviceabonnement voor uw CV-ketel? Profiteer dan van onze winter actie! Wanneer u namelijk nu een onderhoudsabonnement voor uw CV-ketel afsluit, krijgt u daar een gratis CV-ketel check bij. Zo bent u verzekerd van een goed functionerende CV-ketel én altijd direct hulp bij een CV-ketel storing.

Wat is het voordeel van een gratis CV-ketelcheck bij uw serviceabonnement?

 • U bespaart €45,-
 • U bespaart energie
 • Uw CV-ketel wordt gecheckt op veiligheid
 • Minder storingen
 • Goed voor het klimaat en uw portemonnee

Vraag nu een CV-ketelcheck aan!
Voor een CV-ketelcheck kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis telefoonnummer 0513-611300 (keuze 1). U kunt ook onderstaand formulier invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wanneer wij contact met u opnemen kunt u aangeven of u alleen een CV-ketelcheck of ook een onderhoudsabonnement wilt afsluiten.

  Ja, ik wil graag dat Energie Service Friesland langs komt voor een CV-ketelcheck:

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ik ben al klant bij Energie Service Friesland
  Ik heb ook interesse in een onderhoudsabonnement
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Wat houdt een CV-ketelcheck in?

  CV-ketelcheck

  Een goed functionerende CV-ketel is een kostbaar bezit. Vaak merkt u dat pas wanneer er iets met uw CV-ketel aan de hand is. Zo kunt u ineens letterlijk te maken krijgen met een koude douche of ineens in de kou komen te zitten.

  Vaak is het echter niet nodig om direct een nieuwe CV-ketel aan te schaffen, maar regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel is wel van belang. Vooral als het al enige tijd geleden is dat uw CV-ketel is onderhouden, is het verstandig om deze te laten controleren door een vakkundige monteur van Energie Service Friesland. Zo voorkomt u vervelende verassingen of storingen aan uw CV-ketel.

  Uitvoering CV-ketelcheck

  Uw ketel wordt grondig geinspecteerd op diverse punten:

  • lekkages
  • gasdichtheid
  • tapwatertemperatuur
  • toestelbelasting

  De totale kosten voor deze ketelcheck bedragen € 45,-
  Prijs is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.

  Wanneer er tijdens de keuring blijkt dat er een storing in uw toestel zit en/of er een onderdeel vervangen moet worden, dan zal onze monteur dit aangeven. Samen met hem of haar kunt u bespreken wat de beste oplossing is. Een reparatie van de CV-ketel vindt pas plaats na akkoord en in overleg met u.

  Start typing and press Enter to search