Voorkom risico’s en laat je cv-ketel checken 

Wanneer is jouw cv-ketel voor het laatst nagekeken? Als straks het stookseizoen weer begint is het wel belangrijk dat je cv-ketel veilig en probleemloos werkt. Door de ketel periodiek te laten onderhouden en checken, voorkom je onaangename verrassingen en onverwachte kosten.

CV-ketelcheck

Een koude douche als je warm water verwacht, een huis dat niet op temperatuur komt… Je wordt je pas bewust van het bestaan van je cv-ketel als hij het een keer níet goed doet. Maar zover hoeft het natuurlijk niet te komen. Een goed onderhouden cv-ketel gaat langer mee, heeft minder kans op storingen en werkt efficiënter. En dat zie je terug in de energierekening. Bovendien voorkomt regelmatig onderhoud onverwachte (hoge) kosten door problemen met garantie op ketel en onderdelen. 

Veiliger en goedkoper
Een goed onderhouden ketel zorgt niet alleen voor gemak en comfort, maar is ook belangrijk voor je eigen veiligheid en gezondheid. In het ergste geval komt er door een slecht functionerende cv-ketel koolmonoxide vrij. Levensgevaarlijk! Ook kan een verwaarloosde cv-ketel door slijtage exploderen. Genoeg redenen om je ketel op tijd te laten checken en onderhouden.

Hou je cv-ketel gezond
Voor slechts €45 doet een vakkundige monteur van Energie Service Friesland een cv-ketelcheck. Als je meteen een onderhoudsabonnement afsluit is de cv-ketelcheck zelfs gratis! De monteur inspecteert je ketel op lekkages, gasdichtheid, tapwatertemperatuur en toestelbelasting. Als blijkt dat er een storing in het toestel zit en/of er een onderdeel vervangen moet worden, bespreekt de monteur dit met je. Die kosten vallen niet onder de cv-ketelcheck. Werkzaamheden vinden pas plaats na overleg en akkoord. 

Wie slim is kiest voor een service- en onderhoudscontract. Zo krijgt de ketel elke 18 maanden een onderhoudsbeurt en kun je zorgeloos genieten van een goedwerkend verwarmingssysteem.

Uitvoering CV-ketelcheck:

Uw ketel wordt grondig geïnspecteerd op diverse punten:

 • lekkages
 • gasdichtheid
 • tapwatertemperatuur
 • toestelbelasting

De totale kosten voor deze ketelcheck bedragen € 45,-
Prijs is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.

Mocht er tijdens de keuring blijken dat er een storing in uw toestel zit en/of er een onderdeel vervangen moet worden, zal onze monteur dit met u bespreken. Deze kosten zijn niet meegenomen in de CV-ketelcheck. Uitvoering vindt pas plaats na akkoord en in overleg met u.

HERFST ACTIE:

Heeft u nog geen serviceabonnement voor uw CV-ketel? Sluit dan bij de CV-ketelcheck direct een onderhoudsabonnement af en u ontvangt de CV-ketelcheck gratis ter waarde van € 45,-

Waarom een CV-ketelcheck laten uitvoeren?

 • Energiebesparend
 • Veiliger
 • Minder storingen
 • Goed voor het klimaat en uw portemonnee

 Vraag nu een CV-ketelcheck aan!
Voor een CV-ketelcheck kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis telefoonnummer 0513-611300 (keuze 1) of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Ja, ik wil graag dat Energie Service Friesland langs komt voor een CV-ketelcheck:

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ik ben al klant bij Energie Service Friesland
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief
  Ik geef toestemming om de door mij ingevoerde gegevens te verwerken conform de privacyverklaring

  Start typing and press Enter to search