CV-ketelcheck

Dat staat GOED op je CV!

Laat uw CV-ketel deze zomer checken door een deskundige adviseur van Energie Service Friesland. Wij komen graag bij u langs om de conditie van uw CV-ketel grondig te inspecteren.

Gratis cv-ketel check bij Energie Service Friesland
Doe de gratis CV-ketelcheck

CV-ketelcheck

Een goed functionerende CV-ketel is een kostbaar bezit. Dat merkt u zodra hij stuk is. Letterlijk krijgt u te maken met een koude douche of u zit in de kou. Toch is het niet nodig om gelijk een nieuwe CV-ketel aan te schaffen. Is het al een enige tijd geleden dat uw CV-ketel is onderhouden? Laat dan tegen een vast tarief uw CV-ketel door een vakkundige monteur van Energie Service Friesland keuren.

Uitvoering CV-ketelcheck:

Uw ketel wordt grondig geinspecteerd op diverse punten:

 • lekkages
 • gasdichtheid
 • tapwatertemperatuur
 • toestelbelasting

De totale kosten voor deze ketelcheck bedragen € 45,=
Prijs is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.

Mocht er tijdens de keuring blijken dat er een storing in uw toestel zit en/of er een onderdeel vervangen moet worden, zal onze monteur dit met u bespreken. Deze kosten zijn niet meegenomen in de CV-ketelcheck. Uitvoering vindt pas plaats na akkoord en in overleg met u.

CV-ketelcheck Plus

Regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel is essentieel voor de werking en veiligheid van uw toestel. Wanneer u liever geen serviceabonnement afsluit kunt u ook eenmalig het onderhoud laten uitvoeren door een vakkundige monteur van Energie Service Friesland. Kies dan voor de CV-ketelcheck Plus!

Uitvoering CV-ketelcheck Plus:

Naast de keuring voeren wij onderstaande punten uit:

 • Reinigen van de warmtewisselaar
 • Reinigen condens afvoersysteem van de CV-ketel
 • Afstellen van de CV-ketel volgens de fabrieksvoorschriften

De totale kosten voor deze CV-ketelcheck Plus bedragen € 90,=
Prijs is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon.

Mocht er tijdens de uitvoering van het eenmalige onderhoud blijken dat er een storing in uw toestel zit en/of er een onderdeel vervangen moet worden, zal de monteur dit met u bespreken. Deze kosten zijn niet meegenomen in de CV-ketelcheck Plus. Uitvoering vindt pas plaats na akkoord en in overleg met u.

ZOMERACTIE:

Heeft u nog geen serviceabonnement voor uw CV-ketel? Sluit dan bij de CV-ketelcheck direct een onderhoudsabonnement af en u ontvangt de CV-ketelcheck gratis ter waarde van € 45,=

Waarom een CV-ketelcheck laten uitvoeren?

 • Energiebesparend
 • Veiliger
 • Minder storingen
 • Goed voor het klimaat en uw portemonnee

 Vraag nu een CV-ketelcheck aan!
Voor een CV-ketelcheck kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis telefoonnummer 0513-611300 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja, ik wil graag dat Energie Service Friesland langs komt voor een CV-ketelcheck:

*
*
*
*
*
*
Ik ben al klant bij Energie Service Friesland
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief

Start typing and press Enter to search