Garantieabonnement

Nieuwe CV-ketel, sluit dan een garantieabonnement af

Met een serviceabonnement van Energie Service Friesland bent u verzekerd van onze 24/7 servicedienst. Ook wanneer u een nieuwe CV-ketel hebt aangeschaft,  kunt u voor de eerste 2 jaar een GRATIS garantieabonnement afsluiten.

U betaald geen abonnementsgeld!
Energie Service Friesland is een onafhankelijke serviceorganisatie en kan daarom van alle merken CV-ketels  de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar overnemen. Tijdens deze garantieperiode betaalt u geen abonnementsgeld. Na de garantieperiode gaat automatisch (voor minimaal 18 maanden) het betaalde serviceabonnement lopen.

Storing aan uw nieuwe CV-ketel?
Wanneer u een garantieabonnement bij Energie Service Friesland afsluit, verhelpen wij de storing aan uw nieuwe CV-ketel GRATIS. Eventueel te vervangen onderdelen binnen de CV-ketel worden kosteloos vervangen.

In onze rekenmodule kunt u uw garantieabonnement meteen afsluiten. Naast het vermelden van de installatiedatum geeft u ook aan welk abonnement u na de garantieperiode wilt. Klik op de knop onderaan het formulier, vul uw persoonlijke gegevens in en verstuur het formulier. Zodra u een bevestiging van ons ontvangt, kunt u gebruik maken van de diensten van Energie Service Friesland..

Ik ben geïnteresseerd inMaak hier uw keuze in informatie

Brochure/informatiepakket
Ik wil graag terug gebeld worden
Ik wil graag een afspraak met een adviseur

*
*
*
*
*
*
Ja, ik wil mij aanmelden voor de nieuwsbrief

Start typing and press Enter to search